Verpakkingsetiketten

productstickers, private label, verpakkingsstickers

 • Verpakkingsetiketten met inhoudsopgave van de verpakking voor op dozen, flessen, flacons, cans, blikken, kunststof bussen, etc. De etiketten zijn voorzien van productomschrijving met afbeelding en technische data. Tevens zijn verpakkingsetiketten met barcode, streepjescode of QR code van essentieel belang bij logistieke processen in magazijn en voor expeditie.

  Voor flessen, flacons en bussen worden etiketten op papierbasis als op kunststof basis gedrukt. Deze etiketten zijn indien nodig door de afnemer in te printen met de productie- / verbruiksdatum of andere technische data. Deze etiketten worden vooral gebruikt door dranken handel en –industrie, wijnhandel, grotere industriele bedrijven met eigen printmogelijkheid en natuurlijk door etiketteer bedrijven. Ook in logistieke processen zijn pallet- of locatiestickers in diverse opvallende kleuren een onmisbare schakel.

  • Dierproductstickers

   De veterinaire branche is een omvangrijke sector voor allerlei producten ten behoeve van dierenwelzijn en diergezondheid.

  • Farmaceutische labels

   Voor gebruik in de farmaceutische- of cosmetische industrie moeten deze etiketten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en een professionele uitstraling.

  • Voedingssupplementen etiketten

   Etiketten voor voedingssupplementen moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De afdeling met vormgevers en dtp-ers staan garant voor een professionele uitstraling van het label.

  • Sluitzegels

   Een sluitzegel wordt toegepast om een voorwerp te sluiten waarna bewust de zegel moet worden verbroken om het object te openen.

  • Flesetiketten

   Het visuele aspect van de verpakking in de drankenindustrie is van essentieel belang. De flesetiketten worden veelal geproduceerd voor geautomatiseerde verwerking op etiketteerlijnen. Handmatige verwerking is uiteraard ook mogelijk.