Technische stickers

industriële stickers, gevarenstickers, costumemade stickers, datastickers, registratielabels

 • Technische stickers worden geproduceerd voor de industriële bedrijven, medische sector, mechaniseringsindustrie, automotive industrie, textielindustrie, hout- en betonindustrie, etc. Stickers met technische data voor machines, apparaten, installaties, samenstelling van producten, etc. Maar ook de gevaren en waarschuwingsstickers voor bepaalde werkomstandigheden, omgevingssituaties zoals hoogspanningsvelden bij technische installaties. De uitvoering van stickers voor een specifieke toepassing zijn uitgevoerd met een kleefstof die voor dat doel het meest geschikt is.

  T.b.v. de productveiligheid worden in nagenoeg alle branches technische keuringsstickers gebruikt waarmee men aangeeft dat de jaarlijkse controle heeft plaatsgevonden. Deze inspectie geldt voor arbeidsmiddelen zoals gereedschap, apparatuur, machines, ladders, steigers, blusapparatuur. Maar ook kalibratie van technische systemen, inspectie van technische installaties, APK keuringen van transportmiddelen, VCA keuringen om de ARBO wetgeving te waarborgen. De keuringsstickers voldoen aan de normen NEN 3140, NEN 2484, NEN 2259 en de NEN-EN 1004.

  • Keuringsstickers

   Keuringsstickers volgens de NEN 3140, NEN 2484, NEN 2259 NEN-EN 1004 normen bedrukt en met uw eigen bedrijfslogo, maar ook standaard.

  • Technische sticker

   Technische etiketten voor gebruik in o.a. algemene industrie, medische sector, mechanisatie en automobiel industrie, hout, beton, textiel en kleding industrie.

  • Waarschuwingsstickers

   Waarschuwingsstickers zijn bedoeld als aandachtstrekker op een product of verpakking. Ook in een bepaalde omgevingen met ladders, apparatuur en machines met draaiende onderdelen, spanning of hoogspanning kan deze op z’n plaats zijn.

  • Kabelstickers

   Kabelstickers moeten vaak aan specifieke eisen m.b.t. kleefkracht en kwetsbaarheid voldoen. In uiterste situaties treden we, buiten alle bestaande kwaliteiten om, in overleg met het laboratorium van de fabrikant van zelfklevende materialen.