HACCP voedseletiketten worden door horecaondernemers verplicht gebruikt voor het bewaken van de houdbaarheidsdatum van voedsel in koeling of vriezer. Voedsel mag niet te lang bewaard worden omdat de houdbaarheid van etenswaren beperkt is. Hiervoor produceren wij dagstickers, houdbaarheidsetiketten volgens bestaande kleurcodering en diepvriesetiketten. Deze worden gebruikt door cateringbedrijven, restaurants, horecagelegenheden, keukens van ziekenhuizen en zorginstellingen. Hiermee kan de chefkok of ondernemer systematisch sturing geven aan het verwerken van gekoeld opgeslagen producten. Tevens hebben wij 14 sticker varianten t.b.v. allergenensignalering in voedsel, hetgeen sinds 2014 verplicht is.

HACCP | dagstickers, houdbaarheidsetiketten, diepvriesetiketten, allergenenstickers

Resultaat 1–24 van de 59 resultaten wordt getoond

Toon filters
Sluiten

Dagsticker – woensdag > weg op vrijdag (1000 stuks)

3,45 ex. BTW