Overig

custom etiket, apotheeketiketten, decoratielinten, vinylstickers

 • Graphiset bv maakt voor haar klanten allerlei stickers en etiketten op rol precies op maat. In allerlei vormen, materiaalsoorten en formaten worden stickers of etiketten op rol geproduceerd. Zeer veel materiaalsoorten zijn inzetbaar. Afneembaar of dubbelgelaagd materiaal zoals toegepast voor apotheeketiketten of medicijnetiketten in de medische branche. Goud-, zilverkleurige of holografische stickers voor speciale events, decoratielinten of inpaklinten produceren we voor de detailhandel in rollen van 50 tot 100 meter lengte op NIET belijmd papier. In de mechanisatiebranche en automotive industrie worden stickers voor olieslangen gebruikt, deze drukken we op ONscheurbaar Tyvek materiaal. Veel voorkomend zijn de weerbestendige sticker of plakplaat. Deze worden op vel geleverd en toegepast als raamstickers aan 2 zijde leesbaar of plakplaten voor op auto’s of silo’s, etc.

  • Stickers op maat

   Door de jarenlange ervaring en de technische kennis van onze mensen is het steeds een uitdaging om de problemen van klanten op te lossen en de perfecte sticker te leveren.

  • Apotheek etiketten

   Voor medische producten, diverse attributen en medicijnen wordt in de medische wereld op allerlei manieren gebruikt gemaakt van etiketten.

  • Vinylstickers van Graphiset

   Vinylstickers

   De omstandigheid waar de vinylsticker gebruikt wordt bepaalt wanneer voor een kunststof of synthetische sticker moet worden gekozen.

  • Decoratielinten

   In de detailhandel wordt veel aandacht besteed aan het verfraaien van producten en verpakkingen. Sommige branches maken in veel winkels handig gebruik gemaakt van zo’n decoratief lint.