Over ons

etikettenoprol.nl is een activiteit van Graphiset bv (sinds 1970)

 • Graphiset is sinds jaar en dag dé specialist in Nederland en België op het gebied van zelfklevende etiketten op rol. Als vooraanstaand producent en drukker beschikt Graphiset over de benodigde productiemogelijkheden in eigen huis. Door de diverse productiemogelijkheden kunnen we etiketten en stickers van een perfecte kwaliteit tegen scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast kunnen we hierdoor een optimale flexibiliteit en korte levertijden garanderen.

  Al jaren produceert Graphiset tot grote tevredenheid van duizenden klanten diverse soorten zelfklevende etiketten en stickers op rol. Zowel in geval van grote als kleine oplage bent u bij Graphiset aan het juiste adres.

 • ISO gecertificeerd

  ISO 9001 is dé internationaal geaccepteerde standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen.

 ISO 9001 geeft de eisen weer die door een organisatie gebruikt kunnen worden om klanttevredenheid te verhogen, door te voldoen aan de eisen van de klant en aan wet- en regelgeving.

 ISO 9001 kan ook door interne en externe partijen (waaronder certificatie-instellingen) gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van de organisatie.

 • FSC® gecertificeerd

  Al jaren behoort Graphiset tot de selecte groep drukkers die beschikt over het FSC®-keurmerk. Daarmee voldoen wij aan de wensen van een groeiende groep bedrijven, instellingen en instanties die op een FSC®-gecertificeerde wijze willen werken en uitsluitend drukwerk willen gebruiken dat het FSC®-label draagt.
  FSC® staat voor Forest Stewardship Council® (Raad voor Goed Bosbeheer). Een product dat het FSC-keurmerk draagt, is gegarandeerd vervaardigd van hout afkomstig uit bossen beheerd volgens vooraf gestelde richtlijnen.

 • MVO lidmaatschap

  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is eigenlijk niet iets om jezelf mee op de borst te slaan. Het is iets wat bij je hoort. Een deel van je aard. Dat neemt echter niet weg dat je het wel degelijk mag melden, vinden wij. Al is het alleen al om anderen te inspireren om mee te helpen, al is het maar een heel klein beetje, de wereld om ons heen wat beter of mooier te maken. Wij proberen onze verantwoordelijkheid te nemen. Dat doen we niet perse beter dan een ander. Dat doen we perse niet groter. Dat doen we wel oprecht.

Hierdoor onderscheiden wij ons

  • Etiketten met constante optimale kwaliteit

  • Eindeloze mogelijkheden

  • Beste prijs door efficiëntie

  • Deskundig advies

  • Flexibiliteit door productie in eigen huis

  • Servicegericht, laagdrempelig, korte lijnen

Nog niet overtuigd?

Neem contact met ons op