Dé etiketten op rol specialist sinds 1970

Graphiset is sinds jaar en dag dé specialist in Nederland en België op het gebied van zelfklevende etiketten op rol. Als vooraanstaand producent en drukker beschikt Graphiset over de benodigde productiemogelijkheden in eigen huis. Door de diverse productiemogelijkheden kunnen we etiketten en stickers van een perfecte kwaliteit tegen scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast kunnen we hierdoor een optimale flexibiliteit en korte levertijden garanderen.

Al jaren produceert Graphiset tot grote tevredenheid van duizenden klanten diverse soorten zelfklevende etiketten en stickers op rol. Zowel in geval van grote als kleine oplage bent u bij Graphiset aan het juiste adres.

ISO gecertificeerd

Graphiset is trots op zijn ISO 9001:2015 én ISO 14001:2015 certificering. ISO staat namelijk garant voor optimale bedrijfsprocessen, aandacht voor klanttevredenheid en de belangen van stakeholders, zorg voor het milieu en voor een gezonde werkomgeving. U als klant kan er op vertrouwen dat we voldoen aan deze eisen en verwachtingen.

FSC® gecertificeerd

Al jaren behoort Graphiset tot de selecte groep drukkers die beschikt over het FSC®-keurmerk. Daarmee voldoen wij aan de wensen van een groeiende groep bedrijven, instellingen en instanties die op een FSC®-gecertificeerde wijze willen werken en uitsluitend drukwerk willen gebruiken dat het FSC®-label draagt.
FSC® staat voor Forest Stewardship Council® (Raad voor Goed Bosbeheer). Een product dat het FSC-keurmerk draagt, is gegarandeerd vervaardigd van hout afkomstig uit bossen beheerd volgens vooraf gestelde richtlijnen.

MVO lidmaatschap

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is eigenlijk niet iets om jezelf mee op de borst te slaan. Het is iets wat bij je hoort. Een deel van je aard. Dat neemt echter niet weg dat je het wel degelijk mag melden, vinden wij. Al is het alleen al om anderen te inspireren om mee te helpen, al is het maar een heel klein beetje, de wereld om ons heen wat beter of mooier te maken. Wij proberen onze verantwoordelijkheid te nemen. Dat doen we niet perse beter dan een ander. Dat doen we perse niet groter. Dat doen we wel oprecht.