Logistiek

Bandenstickers - Barcode sticker - QR code sticker - signaleringssticker

 • Tijdens de traffic van goederen zijn signalering stickers, c.q. etiketten niet weg te denken. Hiervoor produceren wij allerlei stickers op rol met intensieve kleuren die duidelijk opvallen in logistieke processen van transport, inslag, overslag en opslag. De stickers worden toegepast op gesealde pallets, kratten, containers, autobanden, etc. Dergelijke stickers kunnen we leveren met een standaard opdruk, speciale productcode code, specifieke barcode of QR code. Voor internationale transporten zijn de z.g. landenstickers een belangrijk fenomeen waardoor producten via diverse doorvoerplaatsen op de juiste plek afgeleverd worden. De stickers worden toegepast in magazijnen, op- en overslagbedrijven, grootwarenhuizen, distributiebedrijven, centrale magazijnen van winkelketens, garagebedrijven, etc.

  • Barcode – QRcode stickers

   Barcode / QR code stickers worden gebruikt voor registratie en identificatie van producten in bijvoorbeeld de detailhandel, supermarkten, magazijnen en industrie.

  • Signaleringsetiketten

   Uitgevoerd in fluorescerende of andere opvallende kleuren waardoor deze stickers opvallen en extra aandacht trekken.

  • Banden wissel stickers

   Bandenstickers

   Gedemonteerde banden worden elk van een bandensticker voorzien waarop aangegeven wordt op welke plek de band was bevestigd en wie de klant is.