BETALING & LEVERING

Bij bestelling boven de € 50,- (Nederland / België)  Gratis

Bij bestelling onder de € 50,- (Nederland) € 6,50 (excl. btw)

Bij bestelling onder de € 50,- (België) € 9,95 (excl. btw)

Natuurlijk, wij leveren ook in België. Gratis bij een orderbedrag boven de € 50,- (excl. BTW). Daaronder bedragen de bezorgkosten € 9,95 (excl. btw).

Als er op het moment van bezorgen niemand aanwezig is wordt er een briefje in de brievenbus gedaan met een telefoonnummer dat gebeld kan worden om een nieuwe bezorgafspraak te maken. Als er binnen afzienbare tijd geen nieuwe afspraak wordt gemaakt komt de bestelling retour naar ons. Als uw bestelling dan daarna weer mag worden bezorgd zullen er wel weer bezorgkosten in rekening worden gebracht aan u.

AANLEVEREN BESTANDEN

Bekijk onze aanleverspecificaties waar het correctievrij digitaal drukwerkbestand aan moet voldoen.

View our delivery specifications.

U kunt uw bestanden op onderstaande manieren bij ons aanleveren:

BETAALINFORMATIE

U kunt gebruik maken van: iDeal, Bancontact (België), PayPal, Credit Card en indien u komt afhalen bij Graphiset gepaste contantbetalingen. Wij hebben geen PIN mogelijkheid.

Ja dat kan, als het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- (excl. btw) is. Deze optie komt dan automatisch in beeld op de Afrekenen-pagina.

RETOURNEREN

Bij de aankoop van onze standaard online producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende 14 dagen. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens dit termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en – indien mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Meld uw retour via webshop@graphiset.nl en u ontvangt de benodigde retour instructies.

Retour sturen is niet mogelijk voor speciaal bestelde artikelen.

Vragen over onze service of voorwaarden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. U kunt ons altijd bereiken op: 0413 – 264293 of via info@etikettenoprol.nl.