BETALING & LEVERING

Bij bestelling boven de € 50,- (Nederland / België)  € 0,00

Bij bestelling onder de € 50,- (Nederland) € 7,95

Bij bestelling onder de € 50,- (België) € 15,00

Natuurlijk, wij leveren ook in België. Gratis bij een orderbedrag boven de € 50,- (excl. BTW). Daaronder bedragen de bezorgkosten € 15,00.

Als er op het moment van bezorgen niemand aanwezig is wordt er een briefje in de brievenbus gedaan met een telefoonnummer dat gebeld kan worden om een nieuwe bezorgafspraak te maken. Als er binnen afzienbare tijd geen nieuwe afspraak wordt gemaakt komt de bestelling retour naar ons. Als uw bestelling dan daarna weer mag worden bezorgd zullen er wel weer bezorgkosten in rekening worden gebracht aan u.

VOEDSELETIKETTEN

I.v.m. beschrijfbaarheid van het etiket wordt ongestreken zelfklevend papier gebruikt met een afneembare belijming.

Hieronder een overzicht:

  • Houdbaarheidsetiket » 37 x 90 mm
  • Dagsticker » 18 mm rond
  • Allergenensticker » 18 mm rond
  • Allergenenetiket » 50 x 80 mm

Door productie in eigen huis kunnen wij ook de door u gewenste afmeting leveren. Neem hierover even contact met ons op via info@voedseletiketten.nl.

Hieronder een overzicht:

  • Houdbaarheidsetiketten » 250 op een rol
  • Dagstickers » 500 op een rol
  • Allergenenstickers » 500 op een rol
  • Allergenenetiketten » 250 op een rol

Door productie in eigen huis kunnen wij, in overleg, ook de door u gewenste aantallen per rol leveren. Neem hierover even contact met ons op via info@voedseletiketten.nl.

Voedseletiketten kunnen zowel in de koeling als in de vriezer gebruikt worden. De etiketten dienen echter wel aangebracht te worden voordat het product in de vriezer wordt geplaatst. Voor het gebruik op reeds ingevroren producten zijn speciale diepvriesetiketten leverbaar. Bent u hierin geïnteresseerd neem dan contact met ons op via info@voedseletiketten.nl.

Natuurlijk! Door de productie in eigen huis kunnen de dispenserdozen, vanaf een bepaalde oplage, worden voorzien van eigen opdruk. Bent u hierin geïnteresseerd neem dan contact met ons op via info@voedseletiketten.nl.

BETAALINFORMATIE

U kunt gebruik maken van: iDeal, Bancontact (België), PayPal, Credit Card en indien u komt afhalen bij Graphiset gepaste contantbetalingen. Wij hebben geen PIN mogelijkheid.

Vragen over onze service of voorwaarden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. U kunt ons altijd bereiken op: 0413 – 264293.