HACCP Voedseletiketten

HACCP | dagstickers, houdbaarheidsetiketten, diepvriesetiketten, allergenenstickers

 • HACCP voedseletiketten worden door horecaondernemers verplicht gebruikt voor het bewaken van de houdbaarheidsdatum van voedsel in koeling of vriezer. Voedsel mag niet te lang bewaard worden omdat de houdbaarheid van etenswaren beperkt is. Hiervoor produceren wij dagstickers, houdbaarheidsetiketten volgens bestaande kleurcodering en diepvriesetiketten. Deze worden gebruikt door cateringbedrijven, restaurants, horecagelegenheden, keukens van ziekenhuizen en zorginstellingen. Hiermee kan de chefkok of ondernemer systematisch sturing geven aan het verwerken van gekoeld opgeslagen producten. Tevens hebben wij 14 sticker varianten t.b.v. allergenensignalering in voedsel, hetgeen sinds 2014 verplicht is.

  Bestel direct online in onze webshop »
  • Dagstickers

   De dagstickers hebben per dag de eigen kleur (7 dagen). Op deze stickers staat de dagaanduiding met de vermelding van de dag waarop het bepaalde product verwerkt moet zijn.

  • Houdbaarheidsetiketten

   Op het houdbaarheidsetiket kan naast de naam ook de datum, in/uit koeler-vriezer, houdbaar tot en de productomschrijving worden vermeld.

  • Allergenenstickers

   De allergenensticker is er in 14 variaties en heeft per ingrediënt een eigen kleur. Voorzien van duidelijk icoon en tekstuele benaming van het allergenen ingrediënt wat in het product is verwerkt.

  • Diepvriesetiketten

   Deze speciale diepvries etiketten moeten hun kleefkracht bij zeer lage temperatuur, tot maximaal -40 graden, behouden. De etiketten worden op de producten geplakt voordat ze in de diepvries gaan.