Detailhandel

Naamstickers, logostickers, vignetstickers

 • Detailhandelstickers is een zeer ruim begrip. Hieronder verstaan we bijvoorbeeld: Logostickers, actiestickers, prijsstickers, kortingsstickers, wijzigingsstickers, spaarzegels, textiel- en kledingstickers, printeretiketten, beveiligingslabels, etc. Deze grote diversiteit aan stickers en etiketten worden in alle detailhandel bedrijven en groothandels gebruikt. Van de hier genoemde stickers wordt de spaarzegel vooral gebruikt in supermarkten en benzinestations. De overige etiketten en stickers worden in nagenoeg alle branches toegepast, zoals: levensmiddelen, boeken, sport, kleding, speelgoed, luxe artikelen, etc. Voor boeken en kleding is het noodzakelijk dat de juiste belijming gebruikt wordt om beschadiging van omslagen en bij kleding de vezel te voorkomen.

  • Spaarzegels

   Spaarzegels voor structurele of incidentele spaaracties. Wij zijn een van de grotere spaarzegeldrukkers. Met lokale, regionale en landelijk opererende bedrijven als klant.

   Klik hier voor prijzen »

  • Prijsstickers

   Prijstickers zijn bedoeld als aandachtstrekker. Tijdens uitverkoop of andere acties kunnen hiermee speciale kortingen en prijzen gecommuniceerd worden.

  • Wijzigingsstickers

   Voor het duidelijk zichtbaar maken van wijzigingen in o.a. NAW of bankgegevens, prijsinformatie, productsamenstelling.

  • Printeretiketten

   Blanco printeretiketten of alleen bedrukt met logo zijn onmisbaar in de logistieke wereld van verpakken, opslag, magazijnbeheer en expeditie.

  • Textielstickers / kledingstickers

   In de kleding- en textielindustrie worden zeer veel stickers op rol toegepast met een specifieke belijming. Hierop is het van groot belang dat maataanduiding en specificaties duidelijk zichtbaar zijn voor de consument.

  • Beveiligingslabels

   Beveiligingslabels worden toegepast voor de veiligheid van uw producten en om onrechtmatige zaken te voorkomen en/of te signaleren.